Over Soso

Mijn officiële doopnamen zijn Soso Suomesta van de Romerweide. Ik heb een buitenlandse moeder en een buitenlandse vader, die in Nederland getrouwd zijn.  Mijn moeder is net als ik ook blond en komt uit Finland en mijn vader is zwartblond en komt uit Tsjechië.

En dan heb ik ook nog een blonde zus, Saaga en een zwartblonde broer, Saxon, die in UK leeft. We zijn dus als familie redelijk internationaal.

Op mijn home page geef ik jullie graag nog wat extra informatie over mij en mijn familie. Ook hoop ik jullie in de toekomst wat meer info te geven over mijn eigen kinderen, want ik zou dolgraag mijn goede genen doorgeven.

Mijn vader heet Air Force Bohaemic, heeft behalve ons drie, ook nog een aantal nakomelingen bij een andere mama, één daarvan is ook een grote vriendin van mij. Zij heet Krek en is ook zwartblond, net als onze papa.

Dochter Soso en moeder JokiHayaklause Marilyn is mijn moeder. Behalve dat ik dezelfde kleur heb als mijn moeder, zeggen ze ook dat ik qua karakter heel veel op haar lijk. Ik ben vooral een erg vrolijk meisje, sociaal met andere honden en mensen. Ik ben een enorme knuffel, maar kan me buiten ook erg actief tonen en ben dan zo gek als een deur. Heerlijk crossen en spelen met de bijtrol. En of het mooi weer is of niet, dat maakt me niks uit. Het vrouwtje zegt dat ik ook heel atletisch ben, want ik spring zonder problemen vrij over een poort van 1,5 meter. Dat doe ik dan wel omdat het vrouwtje daar is en ik toch ook graag altijd bijhoud wat er allemaal met het vrouwtje gebeurd. Je bent tenslotte hovawart en moet goed op je eigen mensen passen.