Puppy plannen

Ja, dat hoor je goed. Ik heb puppy plannen.

Hovawart puppy nest verwacht rond 25 aprilIk ben volledig goedgekeurd voor de fokkerij via de Hovawart Rasvereniging Nederland en hoop via deze vereniging één keer voor een nest te mogen zorgen.

We hebben heel goed nieuws!! De echo heeft bevestigd dat de ontmoeting tussen Soso en Duvan  vruchten draagt. We verwachten de pups rond 25 april in de kleuren blond en zwartblond.

Fabio van de Papenheuvel, alias Duvan. Duvan is een goedgebouwde reu met goed gangwerk en goede aftekeningen. Hij is een zelfverzekerde en zelfstandige kerel met een vriendelijk karakter en ook een goede portie buitdrift.

Hovawart nest Soso Suomesta van de Romerweide en Fabio van de PapenheuvelHet was absoluut liefde tussen de twee. Duvan heeft Soso tweemaal gedekt en tijdens de tweede dekking kon er zelfs een kusje van Soso vanaf. Nou we kunnen zeggen dat de dekking geslaagd is. We hebben meerdere pups gezien op de echo en natuurlijk hebben we ook de hartjes zien kloppen. Alles ziet er goed uit.  Nu wachten we weer vol spanning af.

Mocht je serieus interesse hebben in een puppy uit mijn nest, neem gerust contact met mij op. Kennismaking van tevoren, stellen we erg op prijs. We vinden het leuk toekomstige pup-eigenaren te ontmoeten en hopen door elkaar beter te leren kennen de beste match te kunnen maken.