Week 3

Ontworming week 3 G nestInmiddels heeft ons G nest week 3 erop zitten. Een week waarin ze veel te beleven hadden. Het begon gelijk aan het begin van de week al met de wormkuur, wat een zooitje. Dat vonden ze niet echt een lekker goedje. Natuurlijk werd ook mama Soso mee ontwormd, maar daar kunnen we met een pilletje de ontworming doen. Dit zien we dan pas over 2 weken weer een keer terugkomen.

G nest week 3 uit de kistIn deze week hebben de pups zich super ontwikkeld. Ze zijn al behoorlijk mobiel en in de loop van de week kwamen ze ook allemaal uit de kraamkist. De ontdekkingsreis heeft zich uitgebreid. Ze beginnen te spelen met elkaar en ook het speelgoed wordt al ontdekt.  Ook laten ze regelmatig van zich horen door te keffen en bij het eten, kun je zelfs horen wie er echt gulzig is. Zo’n leuk geluid om te horen.

G nest bijvoerenLangzaam aan hebben ze in week 3 al wat kennisgemaakt met voer en dat beviel ze goed. De brokjes zijn op dit moment nog geweekt, maar ook de voerbak van mama wordt nog even uitgelikt door de kleintjes.  Het is genieten om te zien hoe het gespuis zich ontwikkelt. We kijken uit naar de volgende week.