Week 4

Week 4 BuitenWeek 4 is weer een uitdagende week voor de pups. Ze hebben de kraamkist ingeruild voor een leuke binnen- en buitenruimte met meer uitdaging. Ze hebben voor het eerst gras onder de voetjes gehad. En ze kunnen nu het merendeel van de dag kiezen of ze binnen of buiten willen spelen. Ze horen allerlei nieuwe geluiden nu ze op een andere plek zitten. En natuurlijk ook andere geuren. Deze week hebben we mogen ontdekken dat onze pups, net als mama erg graag buiten zijn. Als het weer het toelaat, liggen ze buiten. Zelfs het voeden door mama Soso gebeurt vaak buiten.

Binnenspelen week 4 G nestDe pupjes groeien gestaag door en je ziet ze elke dag nieuwe dingen verkennen. Andere speeltjes, andere ondergrond, maar ook bijvoorbeeld de geluiden die van de buren komen, zijn zeer leerzaam. Ook daar hebben ze honden en die horen ze wel blaffen, maar zien doen ze ze niet. Er wordt in week 4 steeds meer met elkaar gespeeld en dat gaat niet altijd voorzichtig. Ook broekspijpen en veters moeten het vanaf deze week ontgelden.

Week 4 G nest bijvoerenWe hebben deze week ook de nageltjes maar eens geknipt. Dat is vooral voor Soso wel erg fijn, want ze drinken nog vaak bij haar en dit kunnen ze tegenwoordig ook in stand. Dit is uiteraard voor Soso niet altijd even fijn vooral omdat ze ook al tandjes hebben. We voeren ze dan ook al bij en dat fietst er gemakkelijk in bij de kleintjes.

Het eerste bezoek hebben ze al mogen ontvangen. Ook kinderen vinden ze geen enkel probleem.

Voor 2 pups zijn we nog op zoek naar een passend thuis. We zoeken mensen die de hond als een familielid zien, maar wel als hond en het leuk vinden om actief met de hond bezig te zijn. De pups laten al een behoorlijk nieuwsgierig en open karakter zien. Ben je serieus geïnteresseerd, neem dan gerust contact op.