Week 5

Guus week 5Ons G nest is inmiddels aangeland bij week 5. Deze week zijn we uiteraard begonnen met een wormkuur, daar waren de pups uiteraard niet echt enthousiast over. Dit keer konden we echter een tabletje gebruiken wat dan weer wat gemakkelijker is als een pasta. Het geeft aanzienlijk minder rotzooi. Ook de nageltjes zijn deze week weer aan de beurt geweest. Maar ze moesten er dan ook keurig netjes uitzien want deze week kregen we Anja, de eigenaresse van papa Duvan, op bezoek. Dat was een heel gezellig bezoekje waarbij de pups ook meer van onze tuin hebben mogen ontdekken. En dat vonden ze geweldig.

Greetje week 5Gogo week 5

 

 

 

 

 

 

Behalve het bezoek van Anja en Claudia, hebben we in week 5 ook van diverse pupkopers bezoek gehad. Ook hebben we al diverse kindjes in verschillende leeftijden onder begeleiding op bezoek gehad. Dus ze hebben regelmatig aanloop, wat natuurlijk heel goed is. We hebben zelf wat meer in de tuin gedaan waardoor ze ook diverse apparaten gehoord hebben, zoals grasmaaier, kantenmaaier, zaag. In eerste instantie zijn ze hier niet heel blij mee, maar dat verandert al snel en dan komen ze ontdekken wat ze nou werkelijk horen.

We merken dat de pups steeds meer spelen en ontdekken en ze binnenkort zeker meer uitdagingen nodig zullen hebben. Dus daar begint dan voor ons de grote uitdaging.