Week 6

Week 6 begon bij ons G nest met het chippen.  Fijn dat we dat dan alvast achter de rug hebben, zodat dit al voor het enten geregeld is. De meisjes vonden het chippen totaal geen probleem, uiteraard hadden we bij de kerels een paar klein piepjes, maar niet echt noemenswaardig. Ze zijn dus voorzien van hun “nummerplaat” en de bijbehorende registratie.

Week 6 opa Air Force Bohaemic op bezoekOma Hayaklause Marilyn

We hadden deze week behoorlijk wat bezoekjes in de planning staan, dus ze hebben zich niet verveeld. Diverse kinderen hebben onder begeleiding en deels achter het hek, kennisgemaakt met het G nest. Ook is opa Air Force Bohaemic nog op bezoek geweest. En het spelen met oma Hayaklause Marilyn wordt ook gewaardeerd.

Om te zorgen dat we onze kleine rakkers voldoende uitdaging kunnen bieden, hebben we tijdens bezoekmomenten de pups ook de rest van de tuin laten ontdekken. Het leukste vonden ze het natuurlijk om onder de heg te verdwijnen. Ze kunnen weliswaar niet weglopen, maar probeer ze daar maar eens onder uit te halen.

Ook hebben we in week 6 de ren vergroot waardoor er meer gerend kan worden. De pups vinden het heerlijk buiten en rennen flink rond en ontdekken volop.

Anja van Bokhoven, eigenaresse Duvan op bezoekAnja is ook deze week weer komen kijken naar de pups.  Ze hebben weer genoten van haar bezoek en dat was duidelijk wederzijds. Anja had een kleine verrassing meegebracht, beschuit met muisjes.  De pups waren in eerste instantie nog in de slaapmodus, maar met wat voer verandert dat heel snel.  Inmiddels zijn de pups uiteraard al weer een stuk groter en mobieler als bij het vorige bezoek van dik een week geleden.