Week 7

Week 7 zit er inmiddels al weer op met de pups van ons G nest. De tijd vliegt. Nog even en dan gaan de eerste alweer vertrekken.

G nest week 7 onderweg naar de dierenartsDe pups hebben de eerste controle en inenting bij de dierenarts goed doorstaan. Alle pupjes zijn één voor één op kundige wijze nagekeken door onze dierenarts Willem van Doesum, van dierenkliniek de Healthhoeve in Swolgen. In de spreekkamer hebben ze heerlijk kunnen verkennen en weer veel mensen ontmoet. Om bij de dierenarts te komen, hebben de pupjes  hun eerste korte autoritje gemaakt. Dit was totaal geen probleem. En bij terugkomst waren ze gelijk weer actief aan het spelen.

Bezoek aan papa Duvan

Op bezoek bij papa DuvanWe waren blij dat de pups zowel het bezoek bij de dierenarts als het korte autoritje zonder problemen konden verwerken.  De planning was namelijk om nog een autoritje met het hele nest en mama te maken. We wilden Anja van Bokhoven en papa Duvan met een bezoekje vereren. En die rit was wel iets langer, ongeveer een uurtje.  In het begin van het ritje hoorden we de pupjes wel wat piepen en jammeren, maar al gauw gingen ze heerlijk slapen. Tijdens de rit hebben ze de benches keurig schoongehouden.

Daar aangekomen hebben ze eerst een verkenningstocht achter mama aan door de tuin gemaakt en al gauw gingen de pups hun eigen weg door de tuin. De tuin was perfect afgesloten, maar toch konden we het niet laten om elke keer weer even te tellen of we nog compleet waren. Aan het eind van het bezoekje lag alles heerlijk te slapen buiten. We hadden er ook prachtig weer bij

Op de terugweg hebben de pups heerlijk geslapen, ze waren dan ook echt wel moe van deze nieuwe indrukken. Maar thuis aangekomen, waren ze al weer goed bijgekomen en speelden ze weer uitbundig met zijn allen.

De pups zijn in week 7 duidelijk veel actiever. Dit merken we bv ook op de weegschaal en tijdens het kammen wat we toch al een aantal keer gedaan hebben.  Ze laten het kammen prima toe, maar stil staan dat is niet echt hun dingetje. En dat is logisch en prima.