Week 8

Ons G nest is aangeland bij week 8. We genieten nog met volle teugen van het stel. Ze zijn gegroeid als kool. En ook de ontwikkeling gaat razendsnel. De pups zijn toe aan uitdagingen. Je merkt dat het tijd gaat worden voor ze om de grote nieuwe wereld bij hun nieuwe eigenaren te gaan verkennen.

Week 8 G nest maakt kennis met koeienWe hebben deze week met bijna alle pups wel een keer aan de lijn gelopen. Dit gaat als vanzelf. Er wordt meer kennis gemaakt met verkeer en uiteraard met het echte landleven. Ze hebben bij ons al allerlei boerderijdieren gehoord, maar zeker nog niet alles gezien, dus hebben we deze week kennisgemaakt met de buurmeiden, de koeien. Binnenkort hopen we ook kennis te maken met paarden.

De eerste pups zijn in deze week 8 uitgevlogen naar hun nieuwe eigenaren. Ook daar bleken de dames zich snel aan te passen. Het  lopen aan de lijn en het kennismaken met de andere hond ging zonder problemen. De komende week zal het grootste deel het nest verlaten hebben. En dan komt er een einde aan dit avontuur van ons G-nest. We hopen alle pups in oktober bij de nakomelingenkeuring terug te zien. We zijn zo benieuwd hoe ze zich tegen die tijd ontwikkeld hebben.

We wensen onze nieuwe eigenaren veel plezier met onze G-tjes. Met vragen weten zij ons zeker te vinden. En wat we erg leuk vinden, is dat er van onze pups de helft in de buurt blijft. We hopen ze zeker tussendoor een keer te bezoeken.